Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Heg in brand naast woning Sint Philipsland

Toegevoegd: 22-09-2007, 14.11 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

SINT PHILIPSLAND - Zaterdag om 0:50 uur werd de Fliplandse blusgroep gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Zijpestraat.

In eerste instantie werd de blusgroep onder prioriteit twee ter plaatse gevraagd, maar direct na de melding werd doorgegeven dat het gewenst was om onder prioriteit 1 ter plaatse te gaan omdat er een heg naast een woning in brand stond.

Ter plaatse gekomen sloegen de vlammen uit de heg. Vanaf grote afstand was te zien dat de vlammen metershoog de heg uitsloegen. De brandweer ging het vuur met twee stralen hogedruk te lijf en controleerde met een warmtebeeldcamera of er binnen in de heg nog smeulende delen waren.

Na een klein half uurtje was de blusgroep weer terug op de kazerne. Naar alle waarschijnlijkheid is de brand aangestoken, maar daar is niets met zekerheid van te zeggen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren