Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

OpenDoeDag brandweerkazerne Goes

Toegevoegd: 22-09-2007, 14.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GOES - In en rond de brandweerkazerne in Goes is zaterdag een OpenDoeDag gehouden. De deuren van het complex stonden wijd open voor het publiek.

Rond 10.30 uur ging de open dag van start. Op het terrein aan de Oranjeweg stonden veel brandweerwagens opgesteld. Ook waren er ambulances te bezichtigen en waren diverse informatiestands opgesteld. Geïnteresseerden konden een ritje maken in een brandweerwagen. Uiteraard kon ook de vernieuwde kazerne van binnen worden bekeken.

Uiteraard stonden er ook de nodige demonstraties op het programma. Zo kon het publiek rond het middaguur voor de kazerne kijken naar een demonstratie 'ongeval met beknelling'. Brandweerlieden en ambulancebroeders werkten hierbij samen om een slachtoffer uit een autowrak te halen. Verder kon men onder meer zien hoe een vlam in de pan gedoofd kan worden. Ook waren er demonstraties van een reddingshondenteam.

Op het terrein konden kinderen ook spelletjes doen. De kids konden ook in een heus brandweerpak op de foto. De opbrengst van het spelletjesparcours kwam ten bate van de Stichting Roparun, een organisatie die in actie komt voor kankerpatiënten. Aan het einde van de dag wordt het eindbedrag officieel overhandigd.

Volgens de Goese brandweer ging het om een geslaagde dag.

Zie ook: 'Vernieuwde brandweerkazerne Goes officieel geopend (21-09-2007)'

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren