Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 59 km

Politie zoekt slachtoffer mishandeling

Toegevoegd: 22-09-2007, 17.00 uur
Door: Politie Zeeland

OOST-SOUBURG - Vrijdagavond rond 22.30 uur werd bij de politie gemeld dat er ruiten vernield werden op het NS-station bij Oost-Souburg, kort daarna volgde een melding dat er iemand op de Draaibrug mishandeld zou worden.

Op het station waren enkele ruiten van reclameborden vernield. Getuigen hadden ook gezien dat twee mannen ter hoogte van de Draaibrug een negroïde man hadden mishandeld die daarna wegfietste over het Jaagpad richting Vlissingen.

In verband hiermee werden later die avond op het Koopmansvoetpad twee mannen aangehouden, een 30-jarige Vlissinger en een 33-jarige man uit Oost-Souburg. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

De poltie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de gepleegde vernielingen. Ook is de politie met name op zoek naar het slachtoffer, de negroïde man op de fiets. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren