Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Commandant Noord Beveland gaat weg

Toegevoegd: 24-09-2007, 08.27 uur
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - Brandweercommandant Erik Hol verlaat binnenkort het korps van Noord-Beveland.

Hol vervulde zijn functie bijna acht jaar. Deze maand nam hij het besluit om te vertrekken naar het Zuid-Hollandse Bernisse. Daar gaat op 1 oktober de huidige commandant Piet van Trigt met Functioneel Leeftijds Ontslag (FLO).

Volgens Hol functioneert de brandweer op Noord-Beveland prima. Hol vindt dat hij na een periode van acht jaar met gepaste trots afscheid kan te nemen.

De Noord-Bevelandse commandant treed op 1 november officieel in dienst bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Gedurende de maand oktober zal plaatsvervangend brandweercommandant Joris van Menggelen het werk in Bernisse volledig op zich nemen.

Over de opvolging van Hol is momenteel nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren