Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Zes gewonden bij aanrijding Aagtekerke

Toegevoegd: 24-09-2007, 14.40 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij een aanrijding op de kruising van de Koekoeksweg met de Pekelingseweg in Aagtekerke zijn maandagmiddag meerdere personen gewond geraakt.

Rond 14.00 uur kwamen op de kruising een taxibusje en een personenauto met elkaar in botsing na een voorrangsfout. De twee inzittenden van de personenauto raakten gewond. Ook liepen ten minste vier inzittenden van het busje letsel op.

Diverse ambulances werden ingezet om de slachtoffers over te brengen naar ziekenhuizen in de regio. Enkele gewonden werden met spoed afgevoerd. De beide voertuigen liepen schade op en moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Medewerkers van de gemeente Veere hebben het wegdek ter plaatse schoongemaakt.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren