Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 59 km

Man stuurde poederbief Tholen 'per ongeluk'

Toegevoegd: 25-09-2007, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Een 78-jarige man uit Middelburg is hoogstwaar-schijnlijk de afzender van de poederbrief die vorige week woensdag voor onrust zorgde op het gemeentehuis van Tholen.

Volgens de politie is er vermoedelijk sprake van een zeer ongelukkige samen-loop van omstandigheden. De man had maandag 17 september een brief naar de gemeente Tholen gestuurd met daarin een vraag over het fiets/voetveer tussen Yerseke en Gorishoek.

De man heeft de enveloppe waarschijnlijk met een behoorlijke hoeveelheid lijm dichtgeplakt. De lijm is daarna verhard en dit heeft vermoedelijk voor de nodige witte korrels gezorgd. De politie heeft de Middelburger inmiddels verhoord.

Onderzoek door het laboratorium in Lelystad zal de voorlopige conclusie van de politie nog moeten bevestigen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren