Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 59 km

Gewonde bij ongeval op kruising Zierikzee

Toegevoegd: 25-09-2007, 20.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Op de kruising Lange Blokweg / Heuvelsweg raakte dinsdag om 16.10 uur een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland bij een aanrijding gewond.

Een 64-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Lange Blokweg, komende uit de richting van Zierikzee. Op de kruising sloeg hij linksaf. Hij verleende geen voorrang aan de bromfietser, die met een passagier achterop, op het links naast de rijbaan gelegen fietspad reed.

De bromfietser liep bij de aanrijdng beenletsel op en hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De passagier bleef ongedeerd. De auto en de bromfiets raakten beschadigd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren