Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 62 km

Veel schade bij kettingbotsing Vlissingen

Toegevoegd: 27-09-2007, 08.59 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Op de Oude Veerhavenweg raakten woensdagmiddag rond 14.30 uur vier personenauto's beschadigd bij een kettingbotsing.

Een 21-jarige Vlissinger stond stil en wilde linksaf het terrein van de HZ oprijden. Een achteropkomende 24-jarige Vlissingse automobiliste stopte achter de stilstaande auto evenals een 56-jarige Vlissinger.

Een vierde automobilist kon echter niet meer op tijd stoppen en botste op zijn voorganger die op zijn beurt weer doorschoof naar de auto daarvoor.

Bij de kettingbotsing raakten alle vier de personenauto's beschadigd waarvan een moest worden weggetakeld. Er raakte niemand gewond.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren