Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 62 km

Brandende truck met suikerbieten gekanteld

Toegevoegd: 27-09-2007, 11.16 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WAARDE - Op de zuidbaan van de A58 bij Waarde is donderdagochtend een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen.

De vrachtwagen kreeg rond 10.40 uur een klapband, waardoor de chauffeur de controle over zijn voertuig verloor. De met suikerbieten geladen vrachtwagen kwam vervolgens op zijn kant tegen de vangrails tot stilstand. Er brak direct brand uit.

Brandweerploegen uit Kruiningen, Krabbendijke, Goes en Borssele rukten uit om het vuur te bestrijden. De brandweerlieden konden echter niet voorkomen dat de truck grote brandschade opliep. De chauffeur bleef wonder boven wonder ongedeerd. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeluk.

Door het ongeluk belandde een groot deel van de lading van de truck op de rijbaan. Het verkeer wordt in verband met de bergingswerkzaamheden tijdelijk via de Zanddijk bij Kruiningen omgeleid. Inmiddels zijn er files ontstaan.

Volgens de politie duurt het nog zeker tot het begin van de avond totdat de A58 weer volledig beschikbaar is.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren