Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 59 km

Bejaarde gewond bij ongeluk in Bruinisse

Toegevoegd: 28-09-2007, 16.34 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Op de Dorpsweg is vrijdagmiddag een 89-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een bestelauto die achteruit reed.

Op de Dorpsweg had een 61-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland zijn bestelauto stilgezet. Toen hij op een gegeven moment achteruit reed, zag hij daarbij de bejaarde man over het hoofd en reed hem aan.

De bejaarde man liep met zijn rollator achter de bestelauto langs, vanaf de stoep, omdat daar de doorgang was versperd door een geparkeerd voertuig. De 89-jarige man is met vermoedelijk een arm- of sleutelbeenbreuk voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.

Zijn rollator werd geheel vernield.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren