Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 74 km

Automobilist laat bejaarde gewond achter

Toegevoegd: 28-09-2007, 23.20 uur
Door: Politie Zeeland

BIGGEKERKE -De politie is op zoek naar de bestuurder van een rode auto die vrijdagmiddag is doorgereden na een ongeval. Hierbij raakte een 92-jarige man uit de gemeente Veere gewond.

De 92-jarige man fietste rond 16.50 uur over het fietsgedeelte van de rotonde Klaassesweg/Valkenisseweg toen zijn fiets werd geraakt door een rode personenauto die met grote snelheid vanaf de rotonde de Klaassesweg opreed, richting Zoutelande.

De bejaarde man kwam ten val op het wegdek en werd door omstanders opgevangen. Hij is later zelf naar de huisarts gegaan waar bleek dat hij diverse schaafwonden had aan zijn hoofd, hand en been. De rode auto is na de aanrijding niet gestopt, maar met hoge snelheid doorgereden richting Zoutelande.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de rode auto en getuigen van het ongeval. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren