Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Auto schept fietser op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2007, 23.22 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de kruising President Rooseveltlaan/Mercuriusweg zijn vrijdagmiddag rond 14.30 uur een fietser en een auto met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte gewond.

Een 32-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle stond stil op de Mercuriusweg voor de haaietanden voor de kruising met de President Rooseveltlaan. Een 24-jarige fietser uit Vlissingen stond stil op het fietspad. Beiden trokken tegelijk op waarna een botsing volgde.

Het voorwiel van de fiets kwam onder de auto en de 24-jarige fietser kwam ten val. Hij is met een pijnlijke knie met de ambulance voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren