Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse inzet voor auto te water langs A4

Toegevoegd: 28-09-2007, 23.40 uur
Door: Roland de Jong

WOENSDRECHT - Diverse brandweerploegen uit Zeeland en West-Brabant zijn vrijdagavond gealarmeerd voor een ernstig ongeluk langs de A4 bij Woensdrecht.

Ter hoogte van hectometerpaaltje 242,8 (tussen het knooppunt Markiezaat en Hoogerheide) zou rond 23.25 uur op de linkerbaan een auto te water zijn geraakt. Omdat de bestuurder nog in de auto zat werden direct werden enkele (duik)ploegen van de brandweerposten in Woensdrecht en Bergen op Zoom ter plekke gestuurd.

Korte tijd later werden ook eenheden uit Stavenisse en Tholen gealarmeerd. Toen de hulpverleners arriveerden bleek er inderdaad nog een slachtoffer in de auto te zitten. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren