Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man tegen voordeur tot stilstand na botsing

Toegevoegd: 29-09-2007, 14.30 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Vanmorgen omstreeks 12.55 uur zijn op de kruising Machteld van Gelrestraat / Kon. Julianalaan in Tholen twee automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.

Een 84-jarige automobilist uit Tholen kwam vanaf de Prinses Beatrixstraat gereden en liet een van links komende fietser voorgaan en trok op. Hij kwam daarbij in aanrijding met een 23-jarige automobilist uit Leiden die van rechts kwam.

Vervolgens botste de bejaarde automobilist tegen een geparkeerde auto aan die door de aanrijding doorschoot op een andere geparkeerde auto. Daarna reed hij via de voortuin van een woning tegen de voordeur van een andere woning.

Hij liep een klein wondje aan zijn hoofd op maar mankeerde verder niets.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren