Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Politie rolt hennepkwekerijen op

Toegevoegd: 30-09-2007, 16.52 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland heeft afgelopen vrijdag op vijf locaties hennepkwekerijen opgerold.

In Terhole is op de Hulsterweg een hennepkwekerij gevonden met 126 planten en 176 gram gedroogde hennep. In Kapellebrug is aan de Gentsevaart een kwekerij ontmanteld met 259 planten en 2957 stekjes. Hier is 1 persoon aangehouden en in verzekering gesteld. Ook is hier de meterkast verwijderd door de Delta omdat deze gevaar opleverde.

In Graauw is op de Oude Kaai een kwekerij gevonden waar 22 buitenplanten en 65 gram gedroogde hennep zijn gevonden. Tevens vond de politie hier 2 neppistolen. In Hengstdijk zijn op de Dk. vd. Kl. Hengstdijkpolder 138 planten in beslag genomen. In Hulst trof de politie in de Grote Bagijnestraat restanten van een kwekerij aan.

Alle planten en apparatuur zijn door de politie in beslag genomen en vernietigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren