Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Commotie door grote munitievondst Tholen

Toegevoegd: 30-09-2007, 18.04 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is zondag de nodige commotie ontstaan nadat op het bolwerk een flinke hoeveelheid munitie was gevonden.

De vondst werd rond 14.00 uur gedaan in het park. Direct werd de politie gebeld. Ter plaatse heeft die samen met de Marechaussee onderzoek gedaan. De omgeving werd enige tijd afgezet met linten.

Binnen niet al te lange tijd kon de herkomst van de gevonden hulzen en handgranaten worden achterhaald. De hulzen bleken afkomstig van losse flodders die waren gebruikt tijdens een legeroefening die eind deze week op dezelfde locatie werd gehouden.

Volgens de politie is er na deze nachtelijke oefening kennelijk niet goed opgeruimd en is er dus een flinke hoeveelheid 'afval' achtergebleven op de oefenlocatie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren