Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Twee schoorsteenbranden in regio Tholen

Toegevoegd: 12-10-2007, 17.00 uur
Door: Lourens Riemens & Roland de Jong

NIEUW VOSSEMEER - Donderdag om kwart voor zes werd de brandweer van Nieuw-Vossemeer opgepiept voor een schoorsteenbrand op de Pelsedijk.

Direct werd er een hoogwerker van brandweer bergenopzoom met spoed gealarmeerd. Toen de nieuwvossemeerse spuitgasten ter plaatse kwamen stond de woning vol met rook. De brandweer heeft direct het brandende materiaal uit de kachel gehaald.

De hoogwerker arriveerde en toen kon de schoorsteen worden geveegd. Er werd een rookverdrijver in de woning gezet die blaast de rook naar buiten. De politie kwam ook ter plaatse om een kijkje te nemen.

In de nacht van donderdag op vrijdag was ook sprake van een schoorsteenbrand aan de Nijverheidsweg in Sint-Maartensdijk. Die brand brak rond 04.00 uur uit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren