Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groepen scholieren lastiggevallen op Tholen

Toegevoegd: 06-12-2007, 11.16 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Politie Zeeland heeft onderzoek gedaan naar twee incidenten die woensdag tussen 07.15 en 08.15 in de gemeente Tholen plaatsvonden.

Hierbij werden twee groepen scholieren (tussen 10 en 20 personen) lastiggevallen n tegengehouden door vijf leeftijdgenoten, eveneens scholieren. Woensdagmiddag werden deze vijf jongens, in de leeftijd van 15 en 16 jaar, aangehouden. De eerste groep werd lastiggevallen tussen 07.15 en 07.45 uur op de Postweg. Daar stonden de jongens, zij hadden een fiets op het fietspad gezet.

Een 13-jarige botste tegen de fiets. Hij kreeg een duw waardoor hij viel. De tweede groep werd lastiggevallen tussen 08.00 en 08.15 uur op de Zoekweg. Ze mochten niet verder rijden en moesten terug om via een andere route hun weg te kunnen vervolgen. Een 13-jarige jongen wilde verder fietsen. Hij werd niet doorgelaten en werd verbaal bedreigd.

De twee 13-jarige jongens hebben allebei aangifte gedaan. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Tholen. De vijf aangehouden jongens hebben een verklaring afgelegd en zijn tegen de avond weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren