Weerbericht:
Bewolkt en regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Asbest vrijgekomen bij grote brand Rilland

Toegevoegd: 01-01-2008, 11.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

RILLAND - Een grote brand heeft dinsdagochtend het voormalige gemeentehuis aan de Hoofdweg in Rilland grotendeels in de as gelegd. Door de brand zijn veertien Poolse bewoners dakloos geworden.

De brand brak rond 08.45 uur uit en werd bestreden door brandweerploegen uit Rilland, Krabbendijke, Kruiningen, Arnemuiden, Bergen op Zoom, Goes en Borssele. Het vuur greep snel om zich heen en de brandweer kon niet voorkomen dat er grote schade ontstond aan het pand.

Volgens de politie is er asbest vrijgekomen bij de brand. Het vuur is waarschijnlijk ontstaan in de keuken van het complex. De Polen, die zich allen op tijd in veiligheid konden brengen, zijn tijdelijk ondergebracht in het Doprshuis.

Het kassenbedrijf waar de Polen voor werken is op zoek naar nieuwe huisvesting.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren