Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Uren in touw door grote buitenbrand

Toegevoegd: 23-02-2008, 23.50 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Twee blusploegen van de Stadsgewestelijke brandweer zijn zaterdagavond uren in touw geweest om een grote buitenbrand in Ritthem te blussen.

Omstreeks 22.40 uur werd ontdekt dat er bij Minicamping Karnemelkshoek aan de Barentzweg een forse brand woedde in een grote stapel hout en ander groenafval. In eerste instantie werd één blusvoertuig ingezet, maar omdat de brandweer niet de beschikking had over voldoende bluswater werd besloten nog een tweede blusvoertuig ter plaatse te sturen.

De brand werd bestreden door ploegen uit Oost-Souburg en Vlissingen. Het blussen van de brand nam lange tijd in beslag. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren