Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2008, 10.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een woningbrand aan de Nijverheidsstraat in Vlissingen is maandagochtend één persoon gewond geraakt. De brandweer sprak van een middelbrand. Het pand liep forse schade op.

De brand ontstond rond 09.30 uur in de keuken van de woning. Het vuur sloeg over naar de bovenverdieping. De vader des huizes kon het pand samen met zijn dochtertje bijtijds verlaten. Het meisje werd door het personeel van een toegesnelde ambulance onderzocht. Over haar exacte toestand is nog niets bekend.

De woning heeft vermoedelijk voor tienduizenden euro's schade opgelopen. Een naastgelegen woning liep ook de nodige rook- en waterschade op. De brandweer heeft de woning geventileerd. Een naastgelegen woning liep ook de nodige rook- en waterschade op. De bluswerkzaamheden waren binnen een uur klaar.

De gemeente zette de straat af met dranghekken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren