Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekneld bij bedrijfsongeval Graauw

Toegevoegd: 29-02-2008, 13.49 uur
Door: Roland de Jong
GRAAUW - Bij een bedrijfongeval in Graauw is vrijdag aan het begin van de middag de 41-jarige eigenaar van het bedrijf bekneld komen te zitten.

Het slachtoffer kwam rond 13.45 uur tijdens werkzaamheden bij een landbouwbedrijf aan de Meloweg met zijn arm tussen een transportband van een machine. Hij kwam vast te zitten en de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen om hem te helpen.

Een getuige heeft de stroom van de machine uitgeschakeld en de band doorgesneden. Hierna kon de 41-jarige man bevrijd worden. Hij is door een ambulance met ernstig letsel aan zijn arm overgebracht naar het Universiteitsziekenhuis in Gent.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren