Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Jongetje (11) onder bedreiging beroofd van step

Toegevoegd: 13-04-2008, 23.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 11-jarig Vlissings jongetje is zaterdagavond in zijn woonplaats beroofd onder bedreiging van een steekwapen.


De jongen stepte rond 18.40 uur over de stoep toen hij werd klemgereden door een onbekende jongen op de fiets.
 
Vervolgens kwamen er op de Bloemenlaan nog drie jongens op de fiets om hem heen staan en sloten hem in. Door een vijfde jongen werd de 11-jarige jongen bedreigd met een steekwapen en moest hij zijn step afgeven.

Deze vijfde jongen reed vervolgens op de step de Hogeweg in terwijl de andere vier met hun fiets om de 11-jarige Vlissinger heen bleven staan. Na een minuut fietsten ook zijn weg over de Hogeweg.

De jongens konden niet worden gepakt. De politie weet nog niet wie zij zijn. Wel is inmiddels een signalement bekend. Het gaat om jongens van ongeveer 12 jaar oud. Ze hadden allemaal een zwarte capuchon over het hoofd. Twee van de jongens hadden een donkere huidskleur.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Men heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (14-4-2008 om 10:07)
Nou sorry zeg, is dit nog normaal? Wanneer pakken ze een kind op een driewieler en in een kinderwagen? De ouders van tegenwordig hebben het te druk met hun eigen. Je mag toch niks meer zeggen anders is het kindermishandeling. Als een vader optreed wordt die vast gezet door de politie.
Van Wanrooij (14-4-2008 om 09:26)
Als ik kinderen had liet ik ze daar niet spelen.Koop een koophuis.. daar rijdt de politie nog wel rond als je ze nodig hebt.
Sander (14-4-2008 om 00:34)
12 Jaar waar gaat het heen ben toch een voorstander van de goeie corigerende tik. En waar zijn de ouders? Hoe komen ze aan een mes? Allemaal vragen, controleren ouders niet af en toe de kamers van hun kroost op dingen die er niet horen...
Cookie-instellingen beheren