Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Belgische Motorrijders gezamenlijk te hard

Toegevoegd: 15-04-2008, 17.56 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie had dinsdagmiddag de handen vol toen zij in één keer vier Belgische motorrijders moest aanhouden die fiks te hard reden op de N289 bij Rilland.


Agenten van de videosurveillancewagen van de regiopolitie zagen de groep rond 14.00 uur rijden op de Oude Rijksweg (N289). Op de weg geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur maar de vier namen dat niet zo nauw.

Twee van de vier reden 131 kilometer per uur (gecorrigeerd). De andere twee reden maar liefst 145 kilometer per uur, eveneens met de wettelijke correctie. De vier, woonachtig in Aalst, Bornem, Schilde en Lede, reden meer dan 50 kilometer te hard en zodoende werden hun rijbewijzen ter plekke ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MC (15-4-2008 om 22:34)
Beter snelle motorrijders, die letten tenminste op de weg en alles wat zich daar op bevind. Die langevoorvorken rijders die naar alles kijken behalve de weg die zijn pas gevaarlijk. (Lullig dat jullie gepakt zijn, Belgische vrienden) Don't drive faster than your guardian angel can fly.
Kees Kistjes (15-4-2008 om 22:04)
Die motors moet ze alleen nog toelaten op het circuit. Op de openbare weg is het alleen maar ellende!
Tom (15-4-2008 om 22:00)
Zoals altijd moet de politie weer motorrijders pesten. Net zo lang er achter gaan zitten tot ze in de fout gaan. Zouden beter ook eens naar hun eigen manouvres kijken die ze uithalen. Voor de medeweggebruikers dus NIET te zien dat het politie is,terwijl deze nog gevaarlijkere acties ondernemen.
Cdk (15-4-2008 om 21:16)
Motorrijders die zoveel te hardrijden moet je zeker aanpakken. Maar de mensen moeten niet alle motorrijders over 1 kam scheren.
Bolly (15-4-2008 om 20:25)
Motorrijders zijn doodrijders. Ik heb namelijk anderhalf jaar geleden mijn beste vriend en collega verloren bij een vreselijk ongeluk op de n62 bij de westerscheldetunnel. Ik heb het daar nog heel erg moeilijk mee dus dames en heren hou je aan de snelheid en denk aan de medeweggebruikers.
Peter (15-4-2008 om 20:21)
Tja op een motor rij je altijd te hard, daar zijn ze ook voor gemaakt. Ze kunnen beter eens naar de automobilisten kijken, zeker op dorpen, er zijn daar mensen die niet eens kunnen rijden met een auto. Ze weten niet wie er voorrang heeft dus komen ze gewoon door. De gekken.
Cookie-instellingen beheren