Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwaargewonde bij ongeluk N288 Koudekerke

Toegevoegd: 23-04-2008, 09.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij een aanrijding op de Middelburgsestraat (N288) in Koudekerke is woensdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een 17-jarige Middelburger, stak de straat rond 07.50 uur over nabij de molen, maar werd hierbij geschept door de 49-jarige bestuurder van een bedrijfsauto. De fietser vloog over de motorkap en kwam vervolgens op de weg terecht. Het ongeluk vond plaats toen de auto een stilstaande vuilniswagen passeerde.


Twee ambulances gingen ter plekke om het slachtoffer te stabiliseren. De gewonde is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Volgens de politie heeft hij hoofdletsel opgelopen. Ook brak hij zijn beide sleutelbenen.

De politie deed na het ongeluk een uitgebreid technisch onderzoek. De weg kon pas rond 09.15 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lindsey (4-5-2008 om 08:29)
Ja Sjaak, hij zei: ik keek en toen was die auto er al, vanaf dat moment is het voor hem een zwart gat. Ik ben namelijk zijn zus, we zijn ons rot geschrokken.
Sjaak (24-4-2008 om 11:27)
Maar wie steekt er van jullie allemaal over achter een vuilniswagen? Dat was ook vragen om problemen op deze weg. Je moet zelf ook wel uitkijken.
Leootje (23-4-2008 om 22:08)
Tja was een klap om te horen. Het broertje van mijn beste vriendin ligt nu in het ziekenhuis. Idd ook ik rijd er wel eens langs op de scooter en het is zeker weten een gevaarlijke situatie daar. Hopelijk doet dit de ogen openen bij de gemeente Veere.
Dolf (23-4-2008 om 20:17)
Het gaat hier vaak maar net goed, helaas deze keer niet. Leg de fietsoversteek op de drempel en haal de drempel nog eens extra op zodat men er alleen maar stapvoets overheen kan.
Pim (23-4-2008 om 19:21)
Het is een gevaarlijk punt voor jonge kinderen, zeker gezien de toegestane snelheid.
Aafke (23-4-2008 om 13:12)
Misschien zou het helpen als de gemeente Veere maatregelen zou treffen mbt de signalering op de weg op de Middelburgsestraat en mbt de snelheid die hier gereden wordt. Of moet er eerst een fataal ongeluk plaatsvinden?
Cookie-instellingen beheren