Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twijfel over doodsoorzaak Vlissingse baby

Toegevoegd: 26-04-2008, 11.21 uur
Twijfel over doodsoorzaak Vlissingse baby
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot onderzoek gestart na het overlijden van een 1-jarig meisje in een woning in Vlissingen.


De hulpverleningsdiensten kregen rond 2.38 uur de melding van een reanimatiepoging in de Van Dishoekstraat. Politie en twee ambulances gingen ter plaatse. Om half vier is het slachtoffer, een 1-jarig meisje met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Daar bleek dat ze was overleden.

Op dit moment kan volgens de politie nog niet worden vastgesteld dat er sprake is van een natuurlijke dood, daarom heeft de politie een onderzoek gestart. Hierbij zijn de 26-jarige vader en de 27- jarige moeder van het meisje gehoord. Of hier iets uit is gekomen is echter nog niet bekend gemaakt.

In de woning van het gezin hebben technisch rechercheurs in witte pakken tot halverwege de ochtend een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd. De politie is nog van plan diverse getuigen te horen. Zondag zal sectie worden verricht en komt er dus wellicht meer duidelijkheid over de exacte doodsoorzaak van het kindje.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (26-4-2008 om 17:31)
Waarom zou iemand een onschuldig kind van 1jaar willen doden? Laat het niet waar zijn.
Marga (26-4-2008 om 12:30)
Laat het alsjeblieft niet waar zijn!!! Rust zacht lieve kleine meid.
Cookie-instellingen beheren