Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ravage na ongeval op Paul Krugerstraat in Vlissingen

Toegevoegd: 02-02-2005, 11.42 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl] & Politie Zeeland

VLISSINGEN - Vanmorgen omstreeks 07.45 uur heeft de politie in de Paul Krugerstraat in Vlissingen twee personen aangehouden wegens het veroorzaken van een verkeersongeval.
De bestuurster van een personenauto, een 23-jarige Vlissingse, reed met een snelheid van ongeveer 100 kilometer per uur door de Paul Krugerstraat. (Dit wordt door getuigen verklaard)

Tijdens haar rit raakte zij de macht over het stuur kwijt, omdat haar bijrijder aan de handrem van het voertuig trok, en reed zij een betonblok, een verkeersbord en een lantaarnpaal uit de grond.

Omstanders zijn niet geraakt. Van de bestuurster is een urinemonster afgenomen om na te gaan of er drugsgebruik in het spel was. Van haar werd het rijbewijs afgenomen. Zij is, na verhoor, weer op vrije voeten gesteld. De 27-jarige Vlissinger die eveneens aangehouden werd is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Een ambulance is ingezet voor dit ongeval vanwege de hoge snelheid van het voertuig, beide betrokkenen zijn niet gewond geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft het veortuig afgevoerd, deze is total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren