Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Vogelwaarde

Toegevoegd: 03-05-2008, 07.43 uur
Uitslaande woningbrand Vogelwaarde
Door: Roland de Jong
VOGELWAARDE - In de Bossestraat in Vogelwaarde heeft zaterdagmorgen een uitslaande middelbrand gewoed. De woning liep forse schade op. Niemand raakte gewond.

De brand werd rond 04.50 uur ontdekt door de bewoner zelf. Die kon zich vervolgens op tijd in veiligheid brengen. Ook konden twee honden zie zich in het huis bevonden op tijd worden gered. Het brandweerkorps rukte met wagens uit Vogelwaarde, Hulst en Kloosterzande uit om de brand te bestrijden.
 
Door het ingrijpen van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen woning. Omdat de woning niet meer te redden was, is deze onder toeziend oog van de brandweer op gecontroleerde wijze gesloopt. De voor- en achtergevel zijn tegen elkaar aangetrokken en op die manier is de woning ingestort.


De politie gaat een onderzoek naar de brand doen omdat er onduidelijkheden zijn over het ontstaan van de brand.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren