Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

N59 bij Serooskerke(S) afgesloten voor verkeer

Toegevoegd: 02-02-2005, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

SEROOSKERKE(S) - De N59 is woensdagmiddag enkele minuten afgesloten geweest voor al het verkeer in verband met het bergen van een vrachtwagen.


De bestuurder van de vrachtwagen parkeerde deze op een parkeerstrook lang de N59 ter hoogte van hectometerpaaltje 8.9. Doordat de bestrating enkele dagen geleden opnieuw was aangebracht zakte de vrachtwagen weg in de grond. Ondanks dat deze niet geladen was kon hij niet meer op eigen kracht terug de weg opkomen.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de vrachtwagen terug op de weg getakeld, deze kon overigens weer op eigen kracht zijn weg vervolgen en heeft zover bekend geen schade opgelopen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren