Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gewond na val van hoogte Terneuzen

Toegevoegd: 04-06-2008, 16.40 uur
Man gewond na val van hoogte Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdagmiddag een man gewond geraakt nadat hij van hoogte naar beneden was gevallen.
 
Het slachtoffer stond rond 15.40 uur op een ladder bij een pand aan de Valeriaanstraat in Terneuzen toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Brugge werden opgeroepen om de man te helpen.

De man heeft volgens de politie hoofd- en heupletsel opgelopen. Hij is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel van de man is nog niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luisa (dochter Ronald) (7-6-2008 om 20:28)
Heey papie, Ik ben blij dat het weer goed gaat met je.Ik schrok wel toen ik van Hattem kwam hoor! Als ik volgend jaar weer op Hattem ga, dan me niet meer zo laten schrikken! Hou van je. Heel veel kusjes. Luisa Geelhoedt (Dochter Ronald)
Ploeg E Elocoat (7-6-2008 om 02:31)
Beste Ronald, we zijn blij dat het goed met je gaat. Voor je heg kan je Ton Duitemeyer vragen als vrijwillige ::)), hij woon toch niet zo ver van je, als hij niet komt zijn wij beschikbaar vanaf 8 juni (voor een krat bier doen we alles). :))
Martijn (6-6-2008 om 22:41)
Fijn om te horen dat na alle omstandigheden het weer redelijk goed gaat met die man! Goed Zo zie je maar weer hoe belangrijk professionele hulpverleners zijn!!!
Ronald (6-6-2008 om 20:35)
Ik wil iedereen bedanken voor de reacties zowel via de telefoon als deze site. Het gaat gelukkig goed met me,de schaafwonden,spier en hoofdpijn moet met rusten beter worden,alleen hoe krijg ik nu mijn heg gesnoeid? Fijn te lezen/horen dat er zo veel mensen meeleven. Nogmaals bedankt.
Angela (6-6-2008 om 17:58)
Ik ben blij dat het gelukkig allemaal meevalt, het zag er ernstig uit. Veel beterschap en sterkte!! Groetjes Angela S.
Carine Binnenmarsch (6-6-2008 om 15:37)
Ik ben heel blij voor jullie dat het zo goed is afgelopen.