Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Rijbewijs kwijt na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 04-08-2008, 09.43 uur
Rijbewijs kwijt na ongeluk onder invloed
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 66-jarige Vlissingse is zondagavond haar rijbewijs kwijt geraakt nadat ze onder invloed van alcohol tegen een verkeerslicht was gereden. De vrouw raakte lichtgewond.


De Vlissingse was rond 23.10 uur met haar auto op de kruising van de Badhuisstraat met de Spuikomenweg en de Koudekerkseweg tegen een fietsverkeerslicht gereden. Ze werd door het personeel van een ambulance onderzocht maar had slechts lichte verwondingen.

Toen de politie ter plekke kwam, namen zij bij de vrouw een alcohollucht waar. Ze gaf zelf aan gedronken te hebben, maar vanwege haar verwondingen - een kapotte lip en een bloedneus - lukte het aanvankelijk niet om een blaastest af te leggen.

Op het politiebureau in Vlissingen werd wel met succes een blaastest afgelegd. Daaruit bleek dat de 66-jarige ongeveer 3,5 keer te veel alcohol had genuttigd. Hierop werd haar rijbewijs ingevorderd.

Het verkeerslicht, dat door de botsing flinke schade opliep, zal binnenkort worden gerepareerd. De auto van de vrouw is met schade aan de voorzijde weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (6-8-2008 om 17:45)
Dank je wel Michieltje
Ano (5-8-2008 om 09:24)
Eens met de vorige reacties, maar wie draait er op voor de kosten het verkeersbord? De gemeenschap! Dus iedereen die hier heeft gereageerd incl. mijzelf en vele anderen!
Michieltje (4-8-2008 om 20:41)
RvZ en Nickey helemaal goed. Op zo'n politieke partij zou ik stemmen.
RvZ (4-8-2008 om 19:33)
Het is niet van belang of je nu oud of jong ben, ga nooit onder invloed van drank en/of drugs achter het stuur, ook niet op scooter/motor of fiets. Mensen die onder invloed rijden moeten nooit hun rijbewijs of bromfietsbewijs terug krijgen en een fikse boete krijgen.
Nickey (4-8-2008 om 16:24)
Dom dom dom.Rijbewijs ingeleverd en nu dus niet meer terug geven. Niet waardig om deel te nemen aan het verkeer.
A (4-8-2008 om 16:03)
Eens met de vorige reacties, maar wie draait er op voor de kosten het verkeersbord??
Cookie-instellingen beheren