Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot door overstekend konijn

Toegevoegd: 06-08-2008, 13.26 uur
Door: Roland de Jong
HEIKENSZAND - Op de Deltaweg in Goes is woensdagmorgen een vrouw met haar auto in een sloot gereden.


De vrouw, een 46-jarige automobiliste uit Heinkenszand, reed rond 06.30 uur met haar auto vanm de weg. De vrouw reed in de richting van Zierikzee toen ze uitweek voor een overstekend konijn.

Ze hield haar auto niet meer onder controle en belandde in de sloot. Ze raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justje (7-8-2008 om 01:08)
Tot dat je het zelf eens mee maakt. je hart in je keel en de tijd om bij te komen minnetje. Of nooit meegemaakt?
Arno (6-8-2008 om 23:39)
Het is bij de meeste bestuurders de eerste reaktie. Door de schrik gaat men op de rem of wijkt uit. Overigens een doodnormale reaktie hoor.
Engeltje (6-8-2008 om 22:24)
Wil reageren op minnetje. Weet je dat als je kunt stoppen of kan uitwijken voor dieren dat je dat verplicht bent. Ik heb eens geremd voor een kat en een andere auto botste op mij, de politie zei dat de auto te weinig afstand had bewaard en dat het goed was dat ik gestopt was.
J (6-8-2008 om 22:02)
Dat is je reactie als je om dieren geeft!
Ulli (6-8-2008 om 20:26)
Het is niet stom om uit te wijken voor een dier, het is een reactie. Je moet leren eerst even te denken aan de evt. gevolgen, alvorens een handeling te verrichten. Eenvoudig gezegd, moeilijk in de praktijk. Niemand is te oud om te leren.
Jan P (6-8-2008 om 18:41)
Het kan allemaal wel dom zijn, maar het is gewoon een reactie. Kun je over blijven discussiëren, de één remt en de ander rijdt alles dood. Moet ieder voor zich weten.
Cookie-instellingen beheren