Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuilnisauto kantelt: twee gewonden

Toegevoegd: 06-08-2008, 17.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Bij Koudekerke is woensdag aan het einde van de middag een vuilnisauto gekanteld. De twee inzittenden raakten gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur op de kruising van de Vlissingsestraat met de Gerbrandystraat. De vrachtauto reed vermoedelijk te hard door de bocht waardoor deze op zijn rechterzijkant terecht kwam.
 
De twee inzittenden konden op eigen kracht uit de truck klimmen. Ze zijn met ambulances naar de eerste hulp van het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is op dit moment nog niets bekend.
 
De politie heeft het verkeer omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario Kroon (7-8-2008 om 16:46)
Over het algemeen rijden de heren te hard terwijl dat nergens voor nodig is want er is vaak tijd genoeg ben er zelf ook in werkzaam geweest. Dit soort mensen mogen gewoon niet meer rijden want ze zien duidelijk niet wat hun verantwoordelijkheid is. Maargoed het had erger kunnen verlopen.
Chauffeur vuilnisauto (7-8-2008 om 15:30)
Ik heb niet gezegd dat ik de chauffeur van die vuilnisauto ben. Ik werk niet eens voor dat bedrijf maar voor een Zeeuwse gemeente. Tuurlijk is dit niet goed te praten, maar niet alle chauffeurs zijn hetzelfde dus niet gelijk iedereen over 1 kam scheren.
Riniq (7-8-2008 om 14:32)
Toevallig zag ik tussen de middag twee vuilniswagens van gemeente Vlissingen de bocht om, snelweg op scheuren. 1 door oranje, de ander vol door rood...
Anne (7-8-2008 om 13:57)
@chauffeur geef je gelijk, als jullie niet op tijd het vuil ophalen is het ook niet goed en er wordt sowieso aso gereden, moet je maar eens kijken als de brug van middelburg open gaat! iedereen vliegt over de weg alle kanten op! die jongens van de vuilis willen ook gewoon op tijd hun werk doen
Vgw mr bean (7-8-2008 om 12:51)
Deze chauffeur was een uitzend kracht en kwam met zijn achterwiel tegen de vlucht heuvel aan en verloor de macht over het stuur. Het heeft nix met te hard rijden te maken.
Michy (7-8-2008 om 12:48)
Mijn man is daar ook chauffeur ,maar die rijd nooit hard ,ja hij heeft die 2 ook hard zien rijden en ja ze moeten eens normale chauffeurs aannemen,altijd als je terug komt van vakantie is zijn vrachtwagen kapot,gek he?
Cookie-instellingen beheren