Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man valt ruim vijf meter naar beneden

Toegevoegd: 09-08-2008, 16.05 uur
Man valt ruim vijf meter naar beneden
Door: Roland de Jong
GOES - Een 41-jarige man uit de gemeente Goes is zaterdag tijdens schilderwerkzaamheden 5,5 meter naar beneden gevallen.


De man was rond 13.50 uur de nok van een woning aan de Spoorstraat in 's-Heer Arendskerke aan het schilderen en stond hierbij op een zelfgefabriceerde constructie.

Omdat deze constructie nogal zwak was viel de man naar beneden. Hij liep een hersenschudding en een pijnlijke arm op. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen is niet meer ter plekke geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Seaman (9-8-2008 om 22:18)
En als werkgever maar zorgen en verplichten om alles voor je werknemers te doen inzake veiligheid. Ik wens indien aanwezig sterkte voor de werkgever, want die draait in dit geval op voor de herstelperiode, vervangende arbeid en flexabiliteit en vooral geld.
Bowie (9-8-2008 om 20:45)
Ik denk dat de verzekering er anders over denkt als je zelf een constructie fabriceert. Daarom is een goede steiger huren verstandiger.
Jaap (9-8-2008 om 20:34)
@eva: Als jezelf iets in elkaar zet vraag je om problemen. Als je huurt weet je zeker dat 't goedgekeurd is en bestaat de kans nog steeds dat je kan vallen mits je valbescherming draagt en dan is het nog oppassen. Ben het met henk eens. HUUR ook al kost het geld en bezuinig niet op veiligheid.
Eva (9-8-2008 om 19:21)
Alsof je met iets wat je huurt altijd garantie heb dat het voldoend functioneerd. Als je het boeltje maar goed vastzet of stut hoeft er in principe niets te gebeuren dit is puur dom ongeluk hebben. Niets meer of minder.
M (9-8-2008 om 18:58)
Henk verhuurt zeker
Henk (9-8-2008 om 17:33)
Misschien een goede les: nooit zelf iets fabriceren maar huren.......
Cookie-instellingen beheren