Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder over de kop na inhaalmanoeuvre

Toegevoegd: 12-08-2008, 23.02 uur
Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - Vanmiddag rond 16.00 uur is op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge een 23-jarige motorrijder uit Yerseke ten val gekomen.


De man verklaarde dat hij een aantal auto's en een tractor aan het inhalen was, toen hij in de gaten kreeg dat de tractor linksaf sloeg. Hij probeerde een botsing te voorkomen, kwam in de berm terecht en sloeg vervolgens enkele keren over de kop.

De motorrijder liep schaafwonden op en is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ChriX (13-8-2008 om 14:03)
Zowiezo moet je bij kruispunten idd rekening houden met onvoorspelbaar gedrag van anderen. Met de auto blijf je gewoon achter. Zoals ik in het Motor Theorieboek lees, als de voorgaande motorvoertuig linksaf wil slaan (én richting aangeeft) dan mag je als je rechtdoor wil rustig rechts voorbij.
Theo (13-8-2008 om 12:21)
Ja Rob, we krijgen meer en meer de indruk dat motorrijders de regels niet zo nauw nemen.
Cynthia (13-8-2008 om 11:30)
Volgens mij leer je bij je rijles dat je voor een afslag/kruispunt o.i.d. niet in moet gaan halen, maar gewoon er achter moet blijven.
Rob (13-8-2008 om 10:32)
Mij is zoiets ook bijna overkomen, ik was van plan met mijn motor een tractor in te halen toen deze enkele meters (veel te laat dus) voor een kruispunt richting naar links aangaf, door flink in de ankers te gaan kon ik een bezoek aan het ziekenhuis voorkomen.
Cookie-instellingen beheren