Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje (11) mishandeld in tunneltje Goes

Toegevoegd: 20-08-2008, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 11-jarig meisje uit de gemeente Goes.


Het meisje werd woensdag tussen 17.00 en 17.20 uur mishandeld in de tunnel bij het Tiendenplein in Goes. Ze fietste door de tunnel waar een stuk of acht jongens en één meisje, allemaal ouder dan de 11-jarige, stonden. Een van de jongens pakte het meisje vast en trok haar van haar fiets. Terwijl hij haar vasthield, werd ze door een andere jongen enkele keren geslagen. Hierna werd ze losgelaten en is ze weggefietst.
 
Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau is Goes of te bellen naar 0900-8844. De politie heeft nog niemand aan kunnen houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (21-8-2008 om 14:30)
Misschien wordt het tijd om een samenscholingsverbod in te stellen in tunneltjes en andere verscholen plekken. In een land met zoveel regeltjes kan die er ook nog wel bij. Vreselijk om je haast nergens meer veilig te kunnen voelen. Meisje van 11: Heel erg veel sterkte, meis', we leven met je mee!
Hoi (21-8-2008 om 13:04)
Zinloos geweld en daarna een stille tocht met ballonnen en fakkels om steun te betuigen. Het wordt tijd dat er eens een voorbeeld wordt gesteld. Dit loopt echt de spuigaten uit en zo houdt het toch nooit op. Dit is wel de generatie die wij ouders voortbrengen.
Marielle (21-8-2008 om 12:47)
Stoer zeg! Met z'n allen op een jong meisje! Hoop dat jullie jezelf heel fijn voelen.. Je komen jezelf nog wel eens tegen later! Sterkte voor het meisje en familie!
Martin (21-8-2008 om 12:46)
Helaas mag je in dit land je eigen dochter niet verdedigen. Ook en omstander die dit had zien gebeuren zou ongetwijfeld door dit rechtssysteem worden afgestraft. Jammer dat ook hier de daders wel weer slachtoffer zullen worden. Bravo links
Martin (21-8-2008 om 12:44)
Feit is dat er hier hard moet worden opgetreden tegen deze jongeren. Helaas, met onze linkse rechtsysteem en onze rode rechters zal daar wel weinig van terecht komen. Sterkte meisje!!
Petra (21-8-2008 om 12:15)
Stoer hoor, met zijn 9enen, maar jullie zijn vast zo STOER om NU naar de politie te gaan! Meisje, heel heel veel sterkte! Tunneltjes, veilig, maar oh zo link.
Cookie-instellingen beheren