Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 82 km

Ruzie bij loods Oude Veerseweg Middelburg

Toegevoegd: 22-08-2008, 09.49 uur
Ruzie bij loods Oude Veerseweg Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en de ambulancedienst zijn donderdagavond opgeroepen voor een ruzie bij een loods aan de Oude Veerseweg in Middelburg.
 
Rond 22.45 uur hadden meerdere personen bij de loods ruzie gekregen, volgens de politie vermoedelijk over een geldkwestie. Er werden klappen uitgedeeld en er kwamen meerdere politiewagens ter plekke om de situatie weer rustig te krijgen. Er werd ook een hondenwagen opgeroepen, maar de hond hoefde voor zover bekend niet ingezet te worden.
 
Omdat niemand aangifte wilde doen zijn er geen aanhoudingen verricht in verband met de zaak. Wel werd één persoon aangehouden die nog enkele dagen moest zitten in verband met een andere zaak. De ambulance hoefde niemand mee te nemen naar het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren