Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taxichauffeur onder bedreiging beroofd

Toegevoegd: 23-08-2008, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
OOST SOUBURG - Vannacht is in de Amstelstraat in Oost-Souburg een 25-jarige taxichauffeur beroofd.


De man had tussen 05.30 en 06.30 uur twee mannen opgepikt in Middelburg. Hij had het verzoek gekregen naar de Amstelstraat in Oost-Souburg te rijden. Toen hij stopte kreeg hij een scherp voorwerp in zijn nek gedrukt en werd hij gedwongen geld af te geven.

Hierna stapten de mannen uit de taxi en renden weg. De buit bedraagt enkele honderden euro's. De taxichauffeur heeft voor zover bekend geen letsel aan het voorval overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (24-8-2008 om 00:32)
Denk je eerlijk je brood te verdienen, dan gaan een stelletje aso's er met je brood vandoor. Hoop dat ze gepakt zullen worden. En collega kom op laat je niet kisten. Veel sterkte, je collega.
Rob (23-8-2008 om 22:11)
Ik ben het helemaal met José eens, een pin automaat in de taxi is zo gek nog niet, supermarkten streven er ook steeds meer naar om te pinnen. Sterkte voor de chauffeur.
Ronny (23-8-2008 om 21:34)
Voortaan maar verplicht pinnen in bussen en taxi, we kunnen denk ik niet meer zonder. En cameraatjes in elke taxi, zijn makkelijk weg te werken.
Een taxichauffeuse (23-8-2008 om 18:36)
Chauffer sterkte, hopelijk kom je er snel overheen .
Passion (23-8-2008 om 16:09)
Valt nog mee dat het niet vaker voorkomt, kan toch in feite niet meer deze tijd dat taxichauffeurs met kontant geld op zak rijden, mischien dezelfde manier handhaven als bij het reizen met bus?
Jordi (23-8-2008 om 15:35)
Niet normaal ik hoop dat die mensen inzien dat die chauffeur nu al die ritten zelf moet betalen plus de ritten die al betaald zijn moet die ook betalen, dus jongens en meiden let goed op als je het niet vertrouwd niet meenemen er is genoeg werk op vrijdag en zaterdag groetjes.
Cookie-instellingen beheren