Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Olie op kruising na ongeluk met doorrijding

Toegevoegd: 23-08-2008, 19.33 uur
Olie op kruising na ongeluk met doorrijding
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De brandweer is vannacht in 's-Gravenpolder bijna een uur bezig geweest met een oliespoor dat was veroorzaakt na een aanrijding met doorrijding.


Een onbekende automobilist reed rond 03.20 uur met flinke snelheid nabij de kruising van de Bernhardweg Oost met de Goesestraatweg op een verkeersdrempel. Hierdoor kwam er olie op het wegdek terecht. De bestuurder reed na de botsing door.

Er lagen verschillende onderdelen van de auto op de kruising. De brandweer werd opgeroepen om de gelekte olie op te ruimen. De brandweerlieden waren ongeveer drie kwartier bezig.
 
Het is niet duidelijk of de politie de automobilist(e) na de botsing alsnog heeft kunnen aanhouden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (25-8-2008 om 12:53)
Inderdaad Martin, de gemeenschap moet er weer voor opdraaien. Er is nog veel te doen, vernielingen aan andermans of gemeenzchapelijke eigendommen. Wat bijna altijd van vrijdag op zaterdag of zaterdag op zondag, zijn meestal door het uitgaans leven. En gebruik van Alcohol en Drugs...
Martin (24-8-2008 om 19:47)
Helaas zal met ons links rechtssysteem de straf wel weer reuze meevallen voor deze persoon en ook alle gemaakte kosten zullen wij zelf wel weer moeten ophoesten. Maar olie is wel milieu dus links, kom op, pak aan die hap.
John (24-8-2008 om 16:25)
Ongeluk met doorijding , wijst meestal op alcohol of drugs (of beide). Dus angst om gepakt te worden. Gelukkig dat er geen slachtoffers te betreuren zijn dit keer.
Martin (23-8-2008 om 20:05)
Feit blijft dat het verlaten van een plaats van ongeval een misdrijf blijft en deze persoon zal zijn straf voor dat feit ook gewoon moeten krijgen.
Cookie-instellingen beheren