Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 25-08-2008, 10.14 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 7-jarig meisje uit Vlissingen is zaterdagavond lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Boulevard de Ruyter in Vlissingen.


Het meisje zat achterop bij een 40-jarige Vlissingse fietser. Deze kwam op de Boulevard in botsing met een 19-jarige Vlissingse automobilist die in de richting van het Bellamypark reed.

De man kwam in de bocht nabij het beeld van Michiel de Ruyter op de verkeerde weghelft terecht. Hij kwam vervolgens in botsing met de fietser.

Het meisje liep een schaafwond op. De fietser zelf bleef ongedeerd. Ook de automobilist raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monika (25-8-2008 om 17:44)
Ik hoop dat er altijd auto's over de boulevard blijven rijden want dat hoort er gewoon bij. En om nu gelijk na een ongeluk te zeggen dat er geen auto's meer mogen rijden is wel zeer kort door de bocht. Ongelukken gebeuren overal, wil je dan overal de auto's weren?
Piet (25-8-2008 om 17:07)
Hopelijk nooit, omdat 1 iemand die bocht verkeerd neemt? Die bocht is gewoon zwaar irritant helemaal als er nog mensen staan te kijken of er een parkeerplekje vrij is, of fotos maken van michiel. Het ligt niet alleen aan de auto's, fietsers doen nu al of de boulevard alleen voor hun is.
Hannie (25-8-2008 om 16:49)
Maar als de boulevard autovrij gemaakt wordt kunnen de mensen die slecht ter been zijn en niet meer kunnen fietsen nooit meer van de boulevard genieten - laat hem open voor iedereen!!
Michael (25-8-2008 om 16:39)
Het zou natuurlijk ook aan de fietsers kunnen liggen! De doorsnee fietser let nou ook niet echt goed. De een is aan bellen, de andere heeft oordoppies in op disco volume. Als fietsers/brommers ook gaan letten zal ook een hoop ellende schelen.
Karin (25-8-2008 om 15:15)
Wanneer wordt de boulevard eens voorgoed voor de auto's afgesloten?
Cookie-instellingen beheren