Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zeeuw betrokken bij ernstig ongeluk Duitsland

Toegevoegd: 29-08-2008, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

KREFELD (D) - Een vrachtwagenchauffeur uit Yerseke is in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk in Duitsland.
 
De 45-jarige man zou volgens Duitse media rond 01.30 uur een rood verkeerslicht hebben genegeerd op de hoek van de Veloer Staße en de St. Huberter Landstraße in Krefeld. Bij de botsing die volgde kwamen twee personen van 45 en 51 jaar oud om het leven.


Een 47-jarige man raakte zwaargewond. Hij verkeert in kritieke toestand. De Zeeuw liep lichte verwondingen op. Hij zou zijn aangehouden wegens verdenking op dood door schuld.
 
De Duitse politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meelever (29-8-2008 om 15:40)
O wat erg.Ik wens de nabestaanden en de chauffeur heel veel sterkte.Zoiets doet niemand erom.hopenlijk wordt hij hier niet voor gestraft.Hij zal het al moeilijk genoeg hebben.mischien het stoplicht niet gezien.
Oud chauffeur (29-8-2008 om 14:18)
Heb zelf ook vele jaren gereden met de vrachtwagen door Europa. Dag en nacht. Heel veel sterkte voor de nabestaande en ook voor de chauffeur. Het is een beroep met vele gezichten, dit is de nachtmerrie voor iedere beroepschauffeur.. 24 uur per dag.
Ik (29-8-2008 om 13:33)
Ik neem t de chauffeur wel kwalijk als ie het rode licht echt genegeerd heeft. Dit is dan een kwalijke zaak. Een rood licht negeer je niet zomaar. Dat is iets wat je bewust doet anders stond er wel per ongeluk. Jammer dat t weer 2 onschuldige levens moet kosten. Sterkte aan hun nabestaanden!!
Pol-P. (29-8-2008 om 13:21)
Vreselijk voor allemaal. De chauffeur en familie héél veel sterkte.
Oppassen (29-8-2008 om 12:56)
Er staan niet voor niets stoplichten. De kleuren rood/oranje/groen betekenen over de hele wereld hetzelfde. Het maakt het erg verdrietig dat er 2 levens mee zijn gemoeid. Sterkte voor de nabestaanden en voor de chauffeur, want dit heeft hij vast niet zo gewild...
Een chauffers echtgenote (29-8-2008 om 12:50)
Mijn man is ook chauffeur,en rijd veel daar.Ben altijd bang dat hem zoiets overkomt. Kwens de chauffeur en familie veel sterkte. Natuurlijk zeker ook de nabestaande van de slachtoffers...vreselijk voor allemaal. Er zal zeker geen opzet in het spel zijn,dit is voor elke chauffeur een nachtmerrie.
Cookie-instellingen beheren