Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 246 km

Vrouw rijdt auto total loss op A58 bij Goes

Toegevoegd: 30-08-2008, 11.07 uur
Vrouw rijdt auto total loss op A58 bij Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 bij Goes heeft een 36-jarige vrouw uit Breda vrijdagavond haar auto total loss gereden. De automobiliste raakte gewond.


De vrouw reed rond 23.15 uur richting Goes toen ze de controle over haar auto verloor. De auto sloeg over de kop en kwam tot stilstand in de lager gelegen bossages. Op het moment dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen zij in de auto niemand aan.

Direct werd de omgeving van de auto afgezocht. Al snel bleek dat de vrouw zelfstandig uit de auto was gekomen en via een weiland naar een andere weg was gelopen. Vanaf daar was ze door een passant naar de huisartsenpost gebracht.

De brandweer heeft de berger geholpen bij het takelen van de auto. De exacte oorzaak van de botsing is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annemiek (3-9-2008 om 22:09)
Maar Rieneke, wat een schrik en wat een geluk dat je het er relatief zo goed vanaf gebracht hebt. Veel sterkte met je herstel.
Nickey (31-8-2008 om 16:56)
Zeker Kees en wens de dame alle goeds toe
Rieneke (31-8-2008 om 16:19)
Gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit!! Dringende vraag: Wil degene die mij met zijn wagen -ik denk onbewust- aan de kant heeft gedrukt rond (22.45 uur!) zich bij de politie melden?!!
Kees (30-8-2008 om 19:03)
Ik vind het een wonder dat die vrouw nog leeft als ik de auto zie
Cookie-instellingen beheren