Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Wemeldinge

Toegevoegd: 31-08-2008, 17.04 uur
Gewonde bij ongeluk Wemeldinge
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Bij een ongeluk op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge is zaterdagmiddag een fietser gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 17.40 uur ten val nadat hij door een windvlaag was gegrepen. De man kwam met zijn hoofd op een basaltkei terrecht.

De gewonde is met een ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd. Hij had onder meer flinke verwondingen aan zijn gezicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Het slachtoffer (2-9-2008 om 08:49)
Eerst wil ik hr Nieuwenhuize uit Yerseke bedanken dat hij bij me is gebleven. En dank aan de vrouw met kinderen die mij doekjes tegen het stelpen gaf. Er zijn nog steeds mensen die een ander helpen. Natuurlijk alle lof aan de ambulance, maar ook aan de behulpzame politie. Bedankt voor de bijstand.
John (31-8-2008 om 22:59)
Ten eerste heel veel sterkte voor de familie. Dat is erg schrikken , als je zo iets te horen krijgt. En betenschap voor de fietser natuurlijk. Zo zie je maar weer hoe kwetsbaar een tweewieler is. Je kan er maar niet genoeg voor waarschuwen. Een fietshelm is eigenlijk wel aan te raden.
Cookie-instellingen beheren