Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goudswaard in jury tv show Veronica

Toegevoegd: 04-09-2008, 09.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De op non-actief gezette Zeeuwse politiechef Fup Goudswaard is vanaf vanavond te zien in de Veronica tv-show 'Gezocht: politie'. Dat schrijft De Telegraaf.


In het programma doen tien mannen en vrouwen een opleiding bij de politie. In acht afleveringen worden de kandidaten, die tussen de 18 en 25 jaar oud zijn en bij de politie willen, op de voet gevolgd.
 
Goudswaard zit in de jury van het programma, dat overigens al in mei en juni is opgenomen. Op dat moment was er nog weinig ophef over de Zeeuwse korpschef. Na het uitbreken van de crisis rondom zijn positie heeft de Raad van Hoofdcommissarissen gedubd over het wel of niet uitzenden van het programma. Dat is uiteindelijk dus toch het eerste geworden.
 
Het programma is vanavond om 21.30 uur te zien op Veronica.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (4-9-2008 om 11:42)
Tja waarom ook niet hé! Tegenwoordig maakt men overal een show van, zelfs om nieuwe politie agenten te werven. Ik vind het alleen wel een beetje erg ver gaan en of dit nou zo'n goed idee is betwijfel ik.
Jan (4-9-2008 om 11:37)
Ik vindt ook dat dit geen belemmering moet zijn . werk en prive moet gescheiden zijn, en als het niet erger is .
Bella (4-9-2008 om 11:13)
Inderdaad Jeannette werk en prive houdt toch menig mens gescheiden! Ik denk dat er meer mensen zij die dingen doen die niet door de beugel kunnen van de baas. Ik wens meneer dan ook al het goede toe en laat iedereen eerst zich zelf eens bekijken alvorens comentaar op een ander.
Jeanette (4-9-2008 om 10:25)
Tja, waarom zouden ze het niet uitzenden, het heeft toch niets te maken met alle ophef over de vermeende escapades in zijn privé-leven?
Cookie-instellingen beheren