Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 337 km

Tien vrouwen slachtoffer zakkenrollers

Toegevoegd: 11-09-2008, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg en Zierikzee zijn donderdag diverse vrouwen het slachtoffer geworden van zakkenrollers.

In de binnenstad van Middelburg werd van drie vrouwen de portemonnee gerold uit hun tas. In het centrum van Zierikzee werden zeven vrouwen bestolen.


Eén van de vrouwen werd op straat aangesproken door een man die haar de weg vroeg. De vrouw liep met hem mee om hem de weg te wijzen. Toen ze even later thuis kwam, bleek haar portemonnee te zijn weggenomen uit haar fietstas.

Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (12-9-2008 om 08:35)
@J.p. (11-9-2008 om 22:42 uur): Ik ben er ook voor dat er signalementen worden vrijgegeven. Jammer dat de schandpaal is afgeschaft ;-)
Kelly (12-9-2008 om 01:25)
Portemonnee met een koord rond je nek en jas dicht. Het is erg dat dit moet maar dan kan je je geld in ieder geval zelf uitgeven in plaats dat die smerige klaplopers het voor je doen.
Roosje (11-9-2008 om 23:31)
Het zijn meerdere vrouwen en een man! En doen altijd heel druk met elkaar, opvallend gedrag. Zijn altijd waar het druk is. Dus ook op braderien en drukke winkels.
J.p. (11-9-2008 om 22:42)
Het is een plaag dit tuig. Is het misschien verstandig een signalement te vermelden? Is een ander ook op zijn hoede..
Miranda Vermeulen (11-9-2008 om 22:42)
De mijne is vandaag ook gestolen, maar dan in Goes. Toch echt jammer dat je nergens meer zorgeloos rond kan lopen, zonder dat iemand aan je spullen zit. Het kost je een hoop rompslomp. Je voelt je ook zo dom, dat je niet weet hoe het is gegaan.
Rianne boogert (11-9-2008 om 22:27)
Ook mijn portemonee is vorige week donderdag gestolen in Zierikzee. Je blijft kijken in je tas en vol ongeloof moet je accepteren dat je geld verdwenen is. Laten we er met z'n allen van leren en proberen om nog waakzamer te zijn op je eigen spullen. [ook ik was dit dus niet]
Cookie-instellingen beheren