Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Suikerpatient onwel in auto op N289

Toegevoegd: 17-09-2008, 08.43 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Op de Oude Rijksweg (N289) tussen Hoogerheide en Krabbendijke is dinsdagavond een automobilist in zijn voertuig onwel geworden.


De man kwam rond 20.00 uur vanaf de richting van Hoogerheide en reed telkens op de verkeerde weghelft waardoor tegemoetkomende automobilisten moesten uitwijken. Hij ramde diverse bermpaaltjes en botste tegen een andere auto.

De man reed echter steeds gewoon door, ook toen zijn auto een lekke band opliep. Op de Oostweg in Krabbendijke kwam hij tot stilstand. De man was niet dronken, zoals eerst werd gedacht, maar blijkt suikerziekte te hebben, waardoor hij een hypo had. De Belg kreeg een glucose-injectie en is naar het ziekenhuis gebracht.
 
Volgens de politie is het mogelijk dat meerdere auto's door het voorval beschadigd zijn geraakt. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen zij contact opnemen met de politie in Kruiningen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (17-9-2008 om 11:43)
Deze persoon zit nu met een schuldgevoel ten bate van alle autos/paaltjes/etc die hij vernielt heeft terwijl hij hier niets aan kan doen. Ik wens hem alle succes!
Dennis (17-9-2008 om 11:43)
Er zijn goede medicijnen voor diabetis, en t krijgen van n hypo is vooral ongelukkig in deze situatie en valt niet altijd op te merken. Om iemand zijn rijbewijs daardoor niet geldig te verklaren is onzin. Er zijn genoeg ziekere personen in het verkeer aanwezig, die een harder aanpakken nodig hebben
Dennis (17-9-2008 om 11:41)
@Mimi: Dat zou een oplossing zijn voor het fileprobleem. Ongeveer 800.000 mensen lijden in Nederland aan suikerziekte. 250.000 die suikerziekte hebben zonder dat zij er bewust van zijn.
Zeeuwse (17-9-2008 om 11:38)
Wat een onzin dat mensen die iets mankeren niet meer in de auto zouden mogen rijden. Er gebeuren vaker ongelukken door niet opletten,alcohol misbruik en hard rijden dan door zoiets. Dus ideetje, iedereen van achter het stuur??
L. Souisa-Kooger (17-9-2008 om 11:28)
Ik leef als diabeet natuurlijk mee met deze man, soms ben je nu eenmaal, onverklaarbaar, de weg kwijt door een hypo.
Willy (17-9-2008 om 10:10)
Als diabeet altijd druivensuiker bij je hebben
Cookie-instellingen beheren