Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto veroorzaakt oliespoor in Goes

Toegevoegd: 21-09-2008, 13.10 uur
Auto veroorzaakt oliespoor in Goes
Door: Brandweer Goes
GOES - De rijbaanscheiding die enige tijd geleden is aangebracht vlak voor de rotonde naast het Goese Stadskantoor heeft zaterdag de dienstdoende ploeg van de Goese brandweer een uitruk bezorgd.


Een onbekend gebleven automobilist heeft de rijbaanscheiding geraakt waardoor een olielekkage aan zijn of haar voertuig is ontstaan. Daardoor ontstond op de bewuste rotonde aan de Willem Barentszstraat en op een deel van de Marconistraat een oliespoor.

Het oliespoor werd door de piketambtenaar van de dienst Stadsbeheer voorzien van een laag absorptiemiddel, maar aan het einde van de middag moest toch de Goese brandweer er aan te pas komen om het oliespoor met wegdekreiniger en de hogedrukspuit te verwijderen.

Het was de derde keer dat deze zaterdag een beroep werd gedaan op de ploeg-van-dienst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (22-9-2008 om 18:02)
Zoals op meerdere plaatsen in Goes is ook deze rijbaanscheiding het resultaat van ambtelijk denken, ofwel een voorbeeld van onvermogen om het verkeer in goede banen te leiden. Resultaat: schade voor weggebruikers en voor belastingbetalers die opdraaien voor de kosten van Stadsbeheer en brandweer.
Marc m (21-9-2008 om 19:05)
Ik hoop dat deze man geen erge schade heeft, maar ik denk dat de gemeente opzoek is naar de dader om de schoonmaak kosten te verhalen...
Cookie-instellingen beheren