Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motoragent zwaargewond bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 26-09-2008, 01.15 uur
Motoragent zwaargewond bij ongeluk Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk in Terneuzen is donderdagavond laat een motoragent van de politie zwaargewond geraakt.

De agent reed rond 23.15 uur over de kruising van de Axelsestraat met de Zuidlandstraat en de Dokweg in botsing met een personenauto. De motoragent, een brigadier, reed over de Axelsestraat toen hij uit tegenovergestelde richting een scooter zag rijden die geen verlichting voerde. Hij wilde de bestuurder van de scooter aanspreken op zijn gevaarlijke rijgedrag en keerde hierom zijn motor.


Toen hij bij de kruising aankwam reed een personenauto de kruising op. De bestuurder van deze auto, een 49-jarige Terneuzenaar, zag de politieman pas op het laatste moment.  De brigadier kon een aanrijding niet meer voorkomen en klapte op de auto. Hij is over de motorkap heengegleden en enkele meters verderop op het wegdek terecht gekomen. Zijn motor bleef omhoog staan tegen de auto.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke snel onderzocht en constateerde al snel diverse botbreuken. De motoragent is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Er wordt een onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van dit ongeval. Om de objectiviteit te bewaken wordt dit onderzoek volgens de politie niet door de technische recherche van het politiekorps Zeeland gedaan, maar door de technische afdeling van regiopolitie Midden- en West Brabant.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-9-2008 om 08:05)
Buurman, als u weet wie die jongen op die scooter is lijkt het mij uw burgerplicht dit nu te melden aan de politie zodat deze jongen zijn straf niet zal ontlopen!! De politieagent wens ik beterschap bij zijn herstel.
Een moeder (26-9-2008 om 07:58)
Hoop dat je jongen dit leest en zichzelf aan geeft dit wil je toch niet op je geweten hebben. Heel veel sterkte voor de motoragent hij deed gewoon zijn werk. Ook sterkte voor de autobestuurder die zal ook wel geschokken zijn..
Zoe (26-9-2008 om 07:57)
Die man moet een pluim!
Buurman (26-9-2008 om 04:51)
Dankzij het kereltje op een halfgesloopte en opgevoerde scooter die hier al enkele dagen door de buurt rijd met 100km/h en die door de politieagent op de motor achtervolgt werd... De motor agent moest moeite doen om hem bij te houden.
Cookie-instellingen beheren