Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overvallen en vastgebonden in woning Axel

Toegevoegd: 22-12-2008, 18.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een oudere man is maandagavond overvallen door twee onbekenden in zijn woning aan de Bankertstraat in Axel.


Een buurman hoorde den man aan het einde van de middag om hulp roepen. Toen hij ging kijken zag hij dat de man was vastgebonden in een stoel. De brandweer werd rond 17.55 uur opgeroepen om hem los te knippen.

Bij de politie is op dit moment nog niets bekend over de toestand van de man. Wel is duidelijk dat er iets is buit gemaakt. Wat er precies is gestolen is echter nog niet bekend. Het slachtoffer moet nog gehoord worden.

Van de daders ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (22-12-2008 om 21:12)
Als de regering nou lekker soepel blijf voor die lafbekken komt het nog wel eens goed
Evie (22-12-2008 om 21:08)
Wat zonde voor die arme man! En wat een afgrijselijk stelletje ratten die dit doen!!! Ik ben niet voor mishandeling of dood voor wie dan ook, maar nu zou ik dat daarom toch wensen voor de daders!!
Jan (22-12-2008 om 20:12)
Als ze die dader pakken, knevelen die handel 24 uur op een stoel. Dan laten ze het wel de volgende keer.
Buddy (22-12-2008 om 19:31)
Wat een verschrikkelijk verhaal in deze te korte periode dat we elkaar geluk, liefde en voorspoed wensen. Ik wens deze meneer heel veel sterkte, en ontzettend veel goeds toe.
Sjaan (22-12-2008 om 19:29)
Schoftig zoiets, moeten de oudere mensen nu ook overdag al met de deur op slot zitten?Waar gaat het heen met de mentaliteit.
Axel (22-12-2008 om 19:16)
Gekker moet het niet meer worden. Er lopen daar gewoon wat criminelen rond die nergens om geven. Waarom zouden ze, de straffen hier voor stellen toch niks voor. Het is te hopen dat ze vandaag of morgen het bij de verkeerde proberen en eens een flink pak slaag krijgen.
Cookie-instellingen beheren