Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zeer ernstig mishandeld in Zierikzee

Toegevoegd: 26-12-2008, 10.55 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is donderdagavond een 18-jarige jongen uit die plaats ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij. Er zijn twee arrestaties verricht.


De 18-jarige werd rond 21.30 uur op de Raveloostraat in het gezicht geschopt door twee jongens van 14 en 15 jaar oud uit Zierikzee. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij gisteravond laat nog onder een scan moest. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond in het gezicht. De beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en hierna ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring Torentijd. Zij hebben nog geen verklaring afgelegd. 

De jongen heeft een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas en een gebroken neus opgelopen als gevolg van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Magdalena (27-12-2008 om 12:08)
Mariska, in het leven maak je keuzes! Ook bij tv programma's als ouders zijnde. Agressie bij deze kinderen heeft m.i. wel degelijk met opvoeden te maken!!! Of volledig losgelaten, óf volledig onderdrukt.
Nathalie (27-12-2008 om 09:52)
@Wijheid, wat zou hij gedaan hebben dan, een van de daders zijn vriendinnetje haar breezer hebben omgestoten....? @Frans Rietmeijer, dit is de enige zinvolle reactie ....Sterkte aan de jongen en zijn familie!
Maria M (27-12-2008 om 03:35)
@ Wijsheid. Je naam is niet echt in overeenstemming met de inhoud van je reactie. Wat er ook aan deze mishandeling is voorafgegaan, het mag nooit een reden zijn om iemand op deze manier te be(mis)handelen. Ik hoop zoals velen op een passende straf die wat mij betreft niet stopt bij een werkstraf.
Magique7 (26-12-2008 om 22:11)
Gezien de leeftijd en de "Zaamslag" in gedachten, zal het wel een paar uur HALT worden. Kleine criminelen zijn het en horen HARD maar dan ook HARD gestraft te worden. Als je de grote meneer uit wil hangen, moet je ook de consequenties voelen. Rechter in Middelburg straf dit tuig LANG en HARD !
Matthijs (26-12-2008 om 21:36)
@mariska Wat een onzin! Die gastjes worden 'sochtens uit huis getrapt door hun ouders. kom vanavond maar terug. tv kijken is er niet bij! zo zijn die ouders waarschijnlijk ook opgevoed maar in NL werkt dat niet zo. maar dat snappen ze niet.
P.nieuwenhuijse (26-12-2008 om 21:28)
Wat erg ik heb het zelf toen ik jong was wel eens meegemaakt dat dat ze mij sloegen, het was meer als afwschuuwlijk
Cookie-instellingen beheren